Our Phone Number: +32 3 777 20 15 Our Email Address: info@solidagro.be

Ontdek ons jaarverslag 2019

Ontdek ons jaarverslag 2019

22 de junio de 2020 by Solidagro

Het is een vreemd moment voor een terugblik op 2019. Het lijkt ergens heel ver achter ons sinds de Corona-rollercoaster ons allemaal meesleurde in een wilde rit, met een voorlopig onbekend einde. Toch was 2019 een jaar dat zeker de moeite is om op terug te kijken.

Met bovenstaande quote opende voorzitter Bart ons jaarverslag 2019.

Een jaarverslag schrijven is een bijzonder werkje. Alle collega's én onze voorzitter kruipen in hun pen en verwoorden hoe het voorbije jaar is verlopen. Er wordt teruggeblikt maar evengoed is er aandacht voor de toekomst. Een bijzondere dank aan collega Evita voor het redactiewerk. En natuurlijk een dikke pluim naar Gunther, onze vormgever van dienst. Het jaarverslag zag er nog nooit zo mooi uit.

Ontdek het hier...

  • ... in het kort: makkelijk om te delen op sociale media.
  • ... in het lang: lees alle details en geniet mee van de prachtige beelden. (PDF)
  • ... in het Frans! Een primeur dit jaar. Met héél veel dank aan onze vertaalvrijwilligers en collega Nele. (PDF)

Jaarverslag 2019

Tags:

Close