Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Recht op voedsel wereldwijd!

Solidagro ijvert voor het recht op voedsel voor iedereen. We zijn actief in België, Bolivia, Burkina Faso, de Filipijnen, Mali, Palestina en Senegal.

Over Voorstelling programma België

Voorstelling programma België

Solidagro in België

Solidagro speelt al jaren een belangrijke rol in het Belgische ngo-landschap. Dit jaar beginnen we aan een nieuw programma dat loopt tot 2026. Ben je benieuwd welke accenten Solidagro de komende jaren zal leggen in haar werking hier in België of zit je met vragen? In het kader van een vergadering van de mondiale solidariteitsraad presenteren we met veel enthousiasme onze doelstellingen en strategieën.

  • Welke focus legt Solidagro in België?
  • Welke aanpak gebruikt Solidagro?
  • Wat met het white savior complex?
  • Rechtenbenadering

...

Vergadering Actie- en adviesraad Solidariteit (AAS)

De AAS (Actie- en Adviesraad Solidariteit) is door de gemeenteraad erkend als GROS (Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking). De AAS is het forum waarop de leden elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen en debatteren over strategie en aanpak van internationale samenwerking. Neem een kijkje op de webiste van de AAS.

Iedereen welkom!

Iedereen is welkom op Solidagro om aan te sluiten, ook niet-leden van de AAS. Laat het ons dan zeker weten door je in te schrijven. Dan voorzien we voldoende drankjes. Tot dan?

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Like us on Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Met steun van

Sluiten