Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Sport mee naar onze partners

Ontdek alles over de actie! ↓

Onze sporters

Solidagro beweegt (de wereld)

Sport mee naar onze partners

#SolidagroBeweegtDit jaar zullen de vredesfeesten en dus ook de ballonloop jammer genoeg niet doorgaan. Maar wij, de ambassadeurs van Solidagro, zorgen er graag voor dat er tijdens de maand augustus een volwaardig sportief alternatief is.

We lopen, fietsen, wandelen, kajakken, skeeleren… naar onze partners. Door allemaal samen al sportend ontelbare kilometers te verzamelen hopen we een reis rond de wereld te maken om een bezoek te brengen aan onze talrijke partners.

Deelnemen is heel eenvoudig:

Wacht zeker niet af om je actiepagina al te registreren op de website. Verdere informatie volgt!

Stel een bedrag in als streefdoel en zoek sponsors die je steunen. Sponsors ontvangen een fiscaal attest vanaf €40. Ze kunnen jouw actie hier steunen.

Op 6 september organiseren we een gezellig afsluitmoment. We lopen samen de laatste kilometers bijeen en we voorzien een verrassing voor de grootste kilometervreters. Dit evenement zal al dan niet plaatsvinden in verschillende tijdssloten en zal volledig volgens de coronaregelgeving zijn.

We hopen op een succesvolle wereldreis en massale ondersteuning van ontelbare sponsors en sporters!

*Een Strava-account is niet verplicht, maar uitermate handig om je activiteit te registreren. Het account is eenvoudig aan te maken en eenvoudig terug te verwijderen. Als alternatief  kan je je kilometers ook doorgeven via mail.

Naar de top

Met steun van

Sluiten