Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

In beeld: Geraldine, verantwoordelijke programma België



In beeld: Geraldine, verantwoordelijke programma België

18 feb. 2021 door Solidagro

Welkom aan Geraldine! Onze nieuwe verantwoordelijke programma België brengt ervaring en enthousiasme. We zijn blij met haar erbij in ons team! Leer haar kennen:

  • Waar kom je vandaan?

Geraldine.pngIk ben een rasechte West-Vlaamse, hoewel ik op mijn achttiende mijn vleugels heb uitgeslagen en na mijn studies in Leuven ook een aantal jaren in Brussel heb vertoefd. Nu is Gent mijn uitvalsbasis, waar ik (tot voor kort toch) kon genieten van het rijke vrijetijdsaanbod.

  •  Wat vind je belangrijk?

Ik zet me graag in voor een eerlijker en meer rechtvaardige samenleving. Dit begint reeds bij het gezin, op school, in de werkcontext tot en met het mondiale gebeuren. Corona heeft nog eens aangetoond hoe verbonden we allemaal zijn en als 1 schakel hapert, dit een hele kettingreactie in gang zet. Ik ijver er dan ook voor om met een mondiale blik naar thema’s als klimaat, voedsel en agro-ecologie te kijken.

  • Waar word je blij van?

Ik koester de warme vriendschappen, de grappen en grollen en het delen van lief en leed met elkaar. Ik probeer ook zoveel mogelijk in het hier-en- nu te leven en te genieten van wat ik rond me zie zoals het ontluikende madeliefje in de grasberm of de eerste lammetjes die de zomer aankondigen.

  • Waar kijk je naar uit?

Ik heb reeds mogen kennismaken met het enthousiaste team van Solidagro. Samen met hen en de vele vrijwilligers en ambassadeurs hoop ik nog een breder draagvlak te bereiken voor agro-ecologie, met aandacht voor internationale verbondenheid en solidariteit.

Vragen of bedenking over agro-ecologie, het recht op voedsel of ons programma in België? Mail ze naar geraldine.mabbe@solidagro.be

Labels:

Met steun van

Sluiten