Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Zomerbar Solidagro Beweegt



Zomerbar Solidagro Beweegt

13 aug. 2021 door Solidagro

1 augustus was de start van een nieuwe 'Solidagro Beweegt' campagne. Ontdek hoe ons startschot een schot in de roos was én wat er nog op de planning staat de komende maand!

📷 Ik wil alle foto's zien!! 📷

Vlnr: Bewegers Raf, Isabel en Gerben zijn er klaar voor!

(Klik op de foto om vergroot te bekijken)

Zomerbar

(H)Eerlijke drankjes te verkrijgen aan onze zomerbar!Op zondag 1 augustus organiseerde het team van Solidagro Beweegt een gezellige zomerbar op het Koklenberghof te Sint-Niklaas. Het weer kon niet goed kiezen tussen zon, regen of een dicht wolkendek. Gelukkig was er bij onze stevige achterban, vrienden, familie en buurtbewoners minder keuzestress. Het was er een gezellige opkomst! De weergoden zagen dat het goed was en beloonden ons tegen het einde van de avond met een aantal mooie zonnestralen. ☀️

Een veertigtal levensgenieters kwamen proeven van de (h)eerlijke drankjes van de Wereldwinkel. Sportievelingen konden samen met de bewegers van Solidagro Beweegt al wandelend of al lopend een rondje van 5 of 10 kilometer afleggen doorheen onze thuisstad Sint-Niklaas. Ze werden uitgedaagd door een stevige trappenpassage door de Solidagro kantoren, een stevige regenbui en een aantal losliggende klinkers op de voetpaden. Gelukkig gebeurden er geen ongelukken en kwam iedereen veilig aan.

Solidagro Beweegt: Da's genieten! Ready, set, GO! Helemaal links staat beweger Berg! Helemaal links zie je beweger Tim, en helemaal rechts beweger Paul. Samen met hun gezinnen verzamelde ze hun startkilometers!

Solidagro Beweegt?

Ja, zeker! Solidagro Beweegt (de wereld)! Na de succesvolle editie van vorige zomer is er deze zomer een nieuwe editie van onze zomercampagne. Twintig sporters verzamelen van 1 augustus t.e.m. 5 september kilometers voor Solidagro. Samen proberen we voldoende kilometers te verzamelen om virtueel op bezoek te gaan bij onze partners in Bolivia. Op onze zomerbar werd er bijna 200 kilometer ingezameld. We zijn goed op weg om ons doel te bereiken. Klik hier voor de huidige kilometerstand!

Je kan onze bewegers steunen door hen te sponsoren via hun actiepagina’s. Door onze bewegers te sponsoren, steun je de boer.inn.enfamilies in West-Afrika, de Filipijnen en Bolivia. Bij een gift van 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Bedankt!

Een welgemeende dankjewel

Zonder de steun van onze bewegers, collega’s en vrijwilligers zou de zomerbar niet de zomerbar geweest zijn die ze nu was. Iedereen die voor of achter de schermen meewerkte mag oprecht trots zijn. Merci! 🙏🙏🙏

To be continued…

Nog tot begin september zullen onze bewegers kilometers verzamelen. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van onze campagne. Kom dan zeker onze bekerstand bezoeken tijden het weekend van Villa Pace.

Tot snel!
Het team van Solidagro beweegt (de wereld) 🌎

👉 Ook vrijwilliger of ambassadeur te worden bij Solidagro? Neem dan contact op met Gerben via gerben.vanhoute@solidagro.be.

Naar de top

Sfeerbeeldje!

Labels:

Met steun van

Sluiten