Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

We zijn er klaar voor!



We zijn er klaar voor!

7 maart 2019

Hallo iedereen en welkom op onze blog! Hier zullen we jullie op de hoogte houden van onze ervaringsstage in de Filipijnen, zodat jullie ons kunnen meevolgen en misschien wel een beetje het gevoel hebben dat jullie met ons meereizen.

Daan, Natasha, Tine, Donna, Chloé, Elisabeth, Lisa, Kelly, Ellien, Otman, Caro, Loes, Kitty en Koen

Wie zijn wij? We zijn een gekke bende studenten van Odisee, een enthousiaste mix van studenten verpleegkunde en agro- en biotechnologie met één gemeenschappelijke passie: reizen en avontuur.

Wat zullen we zoal doen op onze reis en op wat voor blogposts kunnen jullie je verheugen? Wel, wij zullen vooral veel organisaties bezoeken en leren kennen die te maken hebben met rechten: recht op voedsel, recht op gezondheid, mensenrechten…

De bedoeling van deze reis is een ervaring beleven: de prachtige Filipijnse cultuur leren kennen, de locals ontmoeten, de organisaties die streven naar een betere omgeving voor de bevolking ontmoeten, meer bijleren over de gezondheidszorg, de voedselzekerheid, het oogsten en planten van rijst in de rijstvelden (we zullen zelfs mee mogen werken!!) en nog zo veel andere dingen. Én daarbovenop zullen wij verblijven in Manilla en enkele lokale communities in de bergen van de Cordillera.
Wij zijn alvast zeer benieuwd en vinden het heel spannend om te vertrekken!

We hebben er zin in, jij ook?

- Natasha

Labels:

Met steun van

Sluiten