Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Onze helden!

Vrijwilligers en sympathisanten die zich inzetten in de agro-ecologische transitiebeweging zijn de sleutel tot succes én onze helden.

We zetten in op een breed en sterk sociaal netwerk om de agro-ecologische beweging te versterken. Dit netwerk is een stevige sociale basis bestaande uit talloze vrijwilligers en sympathisanten die zich inzetten op vraag en/of op eigen initiatief.

Vandaag telt Solidagro 78 vrijwilligers!

Als vrijwilliger bij Solidagro geloof je dat iedereen ter wereld recht op voedsel heeft, weet je dat de helft van de wereldbevolking jammer genoeg niet van dat recht kan genieten én wil je zelf je steentje bijdragen om dat recht te realiseren voor iedereen.

Onze helden doen heel uiteenlopende zaken, het spectrum gaat van evenementen of debat organiseren, vorming geven, artikels voor de website schrijven, vertalen, tolken, actievoeren, een stand bemannen, fotograferen, administratieve taken, sociale media voeden tot de organisatie besturen. Het allerbelangrijkste fundament van hun motivatie is goesting!

Good to know: onderzoekers van de Universiteit Gent toonden in 2017 aan dat vrijwilligers gezonder zijn dan niet-vrijwilligers. Het is wetenschappelijk bewezen, dus grijp je kans én doe het bij ons!

Vrijwilliger worden?

Contact

GeraldineWenst u meer info of wil u graag een gesprek?

Neem contact op met Geraldine via geraldine.mabbe@solidagro.be of 03 777 20 15

Nieuws van en over onze vrijwilligers/stagiairs

  1. Wat. Een. Zomer (ed. 2021)
  2. Zomerbar Solidagro Beweegt
  3. De Landbouwbrigades gaan van start!

Naar de top

Met steun van

Sluiten