Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Doe een gift

Gift symbool proc afm.jpg

Vind jij ook dat voedselzekerheid een recht is voor iedereen? Je kunt ons financieel steunen. Doe een gift, word vaste schenker of organiseer een actie!

Doe een gift, word vaste donateur

Met een jaarlijkse gift help je boerenfamilies een heel eind vooruit. Stort een bijdrage op BE19 0012 1876 7412 (BIC GEBABEBB) of via onderstaande doneerknop. 

Als u in de loop van het jaar 2021 tenminste 40 euro schenkt aan Solidagro, heeft u recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag.

In geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

Je kan jouw gift ook spreiden met een doorlopende opdracht. Voor 5 euro per maand schenk je 60 euro aan Solidagro en krijg je 27 euro terug van de belastingen. Zo kost deze gift je slechts 2,75 euro per maand.

Ook een eenmalige gift van 40 euro biedt steun aan onze projecten en zorgt voor een fiscaal voordeel.

>> Doneer

Naar de top

Steunen als school, bedrijf of organisatie?

Wil je met jouw klas, school, bedrijf of organisatie onze werking en projecten structureel steunen? Dat kan! Wij zoeken steeds financiering voor concrete projecten in onze partnerlanden in het Zuiden. Voor het realiseren van deze projecten zijn we op zoek naar partners die een duurzame relatie met ons willen uitbouwen.

>> Doe een gift

Naar de top

Met steun van

Sluiten