Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Word donateur

IMG_4314Activiteit van Solidagro en Agroecology X in de Filipijnen om duurzame, klimaatbestendige landbouw te promoten. 

Met je gift kom je op voor landbouwers met wie we samenwerken in zeven landen om aan duurzame en autonome landbouw ofwel agro-ecologie te doen. Stort een bijdrage op BE19 0012 1876 7412 (BIC GEBABEBB) of via onderstaande knop. Vanaf een gift van 40 euro per jaar krijg je een belastingvermindering van 45% van het bedrag.

Onze voorkeur gaat uit naar vaste giften via een doorlopende opdracht, omdat die het mogelijk maken om projecten nauwkeurig te plannen volgens voorspelbare budgetten. Wat denk je bijvoorbeeld van een gift van 5 euro per maand? Door het belastingsvoordeel betaal je zelf maar 2,75 euro per maand en krijgen wij toch het volledige bedrag! 

>> Doneer

Steunen als school, bedrijf of organisatie?

Wil je met je klas, school, bedrijf of organisatie onze werking en projecten structureel steunen? Dat kan! Wij zoeken altijd financiering voor concrete projecten in de landen waar we actief zijn: België, Bolivia, Burkina Faso, Senegal, Mali, de Filipijnen en Palestina. Om die projecten te realiseren zoeken we partners die een duurzame relatie met ons willen uitbouwen. Neem contact op met Tim De Roeck, directeur bij Solidagro, voor meer informatie. 

Met steun van

Sluiten