Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Steun onze lopers

Steun onze lopers

Jaarlijks neemt Solidagro met een groep lopers (medewerkers, leden en sympathisanten) deel aan de ballonloop tijdens Villa Pace. Om deze moedige groep lopers een hart onder riem te steken, kan je hen steunen. Zowel financieel, digitaal, als op de dag zelf!

Met de financiële steun worden belangrijke projecten en programma’s van Solidagro gefinancierd: in BelgiëBolivia, Burkina Faso, Mali, Senegal en de Filipijnen.

Met de digitale steun, moedigen we ons lopers vooraf aan. En op zondag 8 september zelf zorgen we voor een heuse Djembé Jam aan onze voordeur in de Mercatorstraat 81!

Groot en klein loopt voor Solidagro! Steun financieel en/of digitaal en maak kans op een ballonvlucht! Djembé Jam - Mercatorstraat 81 - 8 september Steun financieel en/of digitaal en maak kans op een ballonvlucht! Top team! Top lopers!

Ontdek onze lopers

Concreet

  1. Financieel steunenSponser het gewenst bedrag. Vermeld bij opmerking "Ballonloop 2019" + eventueel de naam van je favoriete loper.
  2. Digitaal steunenStuur je persoonlijke boodschap aan (één van) onze lopers. Doorheen de voorbereidingsperiode delen we deze op website en Facebookpagina!
  3. Zondag zelf steunen: Kom op zondag naar Mercatorstraat 81 om mee te trommelen en zing de lopers naar de finish!

Steun je financieel of loop je gewoon zelf mee, dan maak kans op een gratis ballonvlucht! Wij nemen contact op met de winnaar op zondag 8 september.

Ik wil zelf meelopen 

Onze lopers passeren langs de grote markt van Sint-Niklaas. Steun financieel en/of digitaal en maak kans op een ballonvlucht! Djembé Jam - Mercatorstraat 81 - 8 september Steun financieel en/of digitaal en maak kans op een ballonvlucht! Top team! Top lopers!

Naar de top

Win een ballonvlucht!

Steun financieel en maak kans op een ballonvlucht!

Geef een beetje digitale steun!

Met steun van

Sluiten