Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Doe mee

Je kan er niet omheen. Je voelt dat er iets niet klopt met het huidige (voedsel)systeem, maar kan er niet de vinger opleggen wat. En dan is er natuurlijk die verdomde klimaatopwarming. Alles begint bij je informeren. Je kan beginnen op deze website, maar we doen ook tal van activiteiten waar je met anderen in gesprek gaat, inspiratie opdoet en vragen kan stellen. Hieronder kan je ons volgen om op de hoogte te blijven van die activiteiten. 

Informeer je

Agro-ecologie, wat is dat?

Mag het wat meer zijn? Denk dan eens aan de inspiratiecursus agro-ecologie van Landwijzer. Die loopt van maart tot mei, maar je kan het hele jaar je interesse doorgeven. 

Liever meer actie? Dan zijn De Landbouwbrigades iets voor jou!

Solidagro zet haar schouders onder De Landbouwbrigades, een initiatief om burgers en boeren samen te brengen. We trekken het veld in en leren over agro-ecologie of hoe we landbouw en natuur met elkaar kunnen verzoenen. Vanuit die praktijkervaringen mobiliseren we burgers om acties op poten te zetten, alternatieven te promoten en bij te dragen aan een duurzamer voedselsysteem.

Landbouwbrigades

Ik steek de handen uit de mouwen! 

Krijg maandelijks nieuws over ons werk in de agro-ecologische beweging

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram

Op de sociale media delen we niet alleen nieuws van Voedsel Anders, de Vlaamse beweging voor agro-ecologie, maar ook projecten die we doen in onze zes partnerlanden. Op die manier maken we de verbinding met de internationale agro-ecologische beweging. Bovendien zijn sociale media een fijne manier om op de hoogte te blijven van onze evenementen, die een agro-ecologische insteek hebben.

Volg ons op sociale media

2 4 3

Sluit aan bij Voedsel Anders, de agro-ecologische beweging in Vlaanderen

Als je ermee bezig bent, ben je in feite al deel van de beweging. Toch kan je het ook iets formeler maken door je in te schrijven bij de Vlaamse tak ervan, Voedsel Anders. Hoe meer burgers zich inschrijven, hoe meer we kunnen wegen op het beleid. We komen regelmatig de straat op, organiseren inspirerende publieksdagen en een filmfestival en schrijven beleidsaanbevelingen. Hiervan blijf je op de hoogte via de kwartale nieuwsbrief.

Ik sluit aan!

Met steun van

Sluiten