Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Nieuwjaarsreceptie 2020: Cathy vertelt...

Nieuwjaarsreceptie 2020: Cathy vertelt...

21 januari 2020 door Solidagro vzw

Binnenkomen doen we omringd door bomen waar fijne lichtjes in hangen. De toon wordt daarmee gezet: dat het gezellig en warm mag zijn op de nieuwjaarsreceptie van Solidagro, Dwagulu Dekkente en Teater De Schizo’s!

WELKOM! WELKOM!

Bekijk alle foto's

We starten met een lekker glaasje van Oxfam Wereldwinkels. Voor elk wat wils in het assortiment drankjes waar we uit kunnen kiezen, de drankjes vloeiden dan ook rijkelijk. Er wordt getoast en gekust op het nieuwe jaar. Wensen worden uitgesproken. Nog niet door de burgemeester of anderen die een woordje brengen. Neen, deze worden gesproken door vrienden die elkaar tegenkomen. Een mooi voorbeeld van de gezelligheid en warmte die al deze organisaties brengen. 

IMG_0355.JPG IMG_0359.JPG DSC_0017.JPG

Wat vond u van de nieuwjaarsreceptie?

DSC_0009.JPG DSC_0007.JPG IMG_0344.JPG

Het is net iets na half zes, tijd voor de film ‘Dry Paradise’. Deze film werd het voorbije jaar geschoten en brengt voor een breed publiek op een leuke, catchy, allesbehalve ‘Schooltv-achtige manier’ over wat Solidagro net inhoud. En amai, dat ze er in geslaagd zijn te bereiken wat ze wilden bereiken. ‘Dry Paradise’ is een kortfilm die zegt wat Solidagro is door middel van gesprek en verschrikkelijk mooi alleszeggende beelden.

Fotoactie - Senegal Fotoactie - Senegal Fotoactie - Senegal Dry Paradise

Met alle indrukken van de film nog vers in ons hoofd zoeken we ons weer een weg naar de zaal beneden waar enkele woorden gezegd worden door Jonas, voorzitter van Dwagulu Dekkente, Mark, lid van de raad van bestuur van Solidagro en de burgemeester van Sint-Niklaas. Er wordt gepraat over de plannen die we hebben voor het komend jaar, maar er wordt ook nog even teruggekeken op wat er het voorbije jaar gebeurde.  

IMG_0349.JPG DSC_0010.JPG

Applaus klinkt en gesprekken starten. Slokken worden genomen, drankjes worden geschonken. Een chipje hier, een kaasblokje daar. Mannen, vrouwen en alles ertussen, wij wensen jullie een geweldig goed nieuw jaar!

Gezelligheid troef! Gezelligheid troef! Gezelligheid troef! DSC_0012.JPG Fotoactie - Senegal DSC_0014.JPG

Auteur:  Cathy De Smedt, vrijwilligster Dwagulu Dekkente (voorzitter werkgroep Evenementen en werkgroep Communicatie)

Labels:

Met steun van

Sluiten