Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Imke Courtois en Bart Foubert ballonlopen mee!

Imke en Bart (Karree Konfituur) lopen de ballonloop tvv. Solidagro

Zondag 8 september is het opnieuw tijd voor de Ballonloop! Maar liefst 42 atleten trekken hun sportschoenen aan en lopen/wandelen de ziel uit hun lijf ten voordele van de projecten van Solidagro.

De ballonloop in Sint-Niklaas is ondertussen een vaste waarde geworden in onze agenda's. Iedereen die graag loopt, is die dag van de partij. Wie liever wandelt, kan dit jaar meewandelen met team Annelies*. En aan de zijlijn is ook team Jeroen met de 'Djembé Jam' er al helemaal klaar voor!

 Imke Courtois Bart Foubert van Karree Konfituur

Bekende koppen doen mee

Heel trots mogen we dit jaar Imke Courtois in ons team verwelkomen. De voormalige Red Flames en huidig expert sport en gezondheid' bij VRT toonde in het verleden al vaker haar geëngageerde hart en doet dit nu opnieuw voor Solidagro.

Ook Bart Foubert, onder andere gekend als leadzanger van de fantastische groep Karree Konfituur trekt zijn loopschoenen aan voor Solidagro.

Naast deze bekende koppen loopt nog een heel team lokale helden mee: ontdek ze hier!

*Team Annelies?

Samen met Annelies presenteren wij fier het begrip 'ballonwandelen'! Annelies is blind en zal samen met hond Troy, dochter Ayla en AFS studente Gülin de 5km meewandelen. Hiermee vragen we samen aandacht voor de kwaliteit van onze voetpaden én zetten we in op een inclusieve en warme ballonloop/-wandel voor iedereen!

Doe jij ook mee?

Nog tot vrijdag 30 augustus kan je inschrijven om mee te wandelen of lopen!

Natuurlijk is deze ballonloop ook een manier om extra middelen voor onze projecten binnen te halen: steun onze lopers financieel!

Aan ons kantoor, Mercatorstraat 81, organiseren we tevens een heuse supporterzone! Geen zin om mee te lopen? Kom dan supporteren aan onze voordeur. Jeroen zorgt voor de nodige strijdkreten en vrijwillligers Els, Evert en 'the kids' verzorgen de beats. Toeters, bellen, trommels en zangstemmen: wees welkom!

Met steun van

Sluiten