Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

In beeld: Seppe - Tafeltennis, lachen en je steentje bijdragen!

In beeld: Seppe - Tafeltennis, lachen en je steentje bijdragen!

15 april 2019 door Solidagro

Seppe Van Spitael - 18 jaar - kwam van september 2018 tot april 2019 elke dinsdag en woensdagvoormiddag stage lopen bij Solidagro. 

Hieronder vertelt hij op zijn eigen manier hoe en waarom hij aan deze stage is begonnen. En vooral wat hem zal bijblijven.

Seppe, voor ons was jij al die tijd ons manusje-van-alles, wij mochten steeds op jou rekenen. Bovenal je fijnzinnige mopjes en prachtige lach zullen we het meeste missen! Tot snel!

Hey, mijn naam is Seppe Van Spitael, ik ben een leerling van de Broederschool te Sint-Niklaas en ik volg er de richting Business support. Eind vorig jaar konden we kiezen uit diverse stageplaatsen waar we dit jaar stage mochten lopen. Na het sollicitatiegesprek met Inge, wist ik zeker dat Solidagro op nummer 1 stond. En neen dat kwam niet omdat ze een tafeltennistafel in de keuken hadden :).

Deze keuze was al snel gemaakt omdat Solidagro een ngo is voor ontwikkelingssamenwerking en dus niet focust op winst maken (en misschien toch ook een beetje door de tafeltennistafel). En nu vlak voor het einde van mijn stage bij Solidagro, heb ik nog altijd geen spijt van deze keuze.

Ik heb hier, bij Solidagro, niet alleen op administratief vlak iets bijgeleerd maar ook heb ik hier een bredere kijk gekregen op de wereld.

Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe ik zelf mijn steentje kan bijdragen. En dat het toch wel belangrijk is om zo lokaal mogelijk te kopen, en dat weet mijn mama nu ook al!

De sfeer die bij Solidagro hangt maakt het leuk om er stage te komen doen. Je wordt hier niet als stagiair behandelt maar je wordt echt gezien als iemand van het team. Ook het takenpakket is heel divers en uitdagend. Elke dag is anders.

Op kantoor zorgden Inge (mijn stagementor) en Jeroen (mijn kantoorgenootje) voor de nodige lachbuien tussen de taken door. Ik ben dan ook iedereen bij Solidagro dankbaar dat ik hier deze unieke stage mocht volgen.

Jij bedankt Seppe! Topkerel!

Labels:

Met steun van

Sluiten