Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

Solidagro beweegt (de wereld)!



Solidagro beweegt (de wereld)!

24 aug. 2020 door Solidagro

Zo veel mogelijk partners van Solidagro bezoeken in afstand én geld inzamelen om hun projecten te ondersteunen. Dat is het ambitieuze doel dat de ambassadeurs van Solidagro vooropstelden. 23 sporters lopen, fietsen, wandelen, zwemmen en kajakken om kilometers te verzamelen.

SB Jonas en Isabel 2.JPG  SB Thijmen.JPG    SB Ann.JPG

Waarom sporten voor Solidagro?

  • Paul: Solidagro is een mooie organisatie die zich inzet voor het recht op voedsel bij ons en in het Zuiden. Ik geloof in de agro-ecologische aanpak die ze hierbij hanteren. Het is fijn om een klein steentje bij te dragen aan hun werking. Ik probeer om deze maand 1.000 km bij elkaar te fietsen. Dat is nog een gezonde ontspanning ook!
  • Kobe: De missie en visie van solidagro liggen me nauw aan het hart, daar sport ik graag de longen uit mijn lijf voor!
  • Isabel: Zowel in Burkina als in Senegal had ik de eer een van de partnerorganisaties te bezoeken. Zoveel energie en beweging geeft me heel veel goesting om in augustus zelf in actie te treden.
  • Koen: Omdat internationale solidariteit er nu meer dan ooit toe doet (en ik toch ook wat druk kan gebruiken om eindelijk terug te beginnen lopen)
  • Ann: Ook in tijden van een wereldwijde pandemie is het belangrijk om de boerenfamilies in het Zuiden te ondersteunen. Door deze maand een extra sportieve inspanning te leveren, wil ik geld inzamelen om dit te realiseren. Steun je mee?

Ontdek alle sporters en hun motivatie!

SB Liesbet 2.JPG SB Filip.jpg SB Berg en Nele.JPG  SB Koen.jpg

Steun onze sporters

Onze sporters kunnen heel wat steun gebruiken om hun doel te bereiken. Hen sponsoren kan heel makkelijk via deze link.

Kom naar het slotevent op 6 september

Op zondag 6 september sluiten we samen de zomer af. Mét bubbels. Of was het ‘in’ bubbels? Hoe dan ook, bubbels zullen er zijn. De laatste kilometers van Solidagro Beweegt zullen worden ingezameld en we komen te weten aan welke partners we een virtueel bezoek hebben kunnen brengen. Daarnaast zal je ook één van de lekkere gerechtjes uit de receptenblog kunnen proeven én kunnen we op voldoende afstand onze zomerherinneringen bovenhalen met een drankje erbij. Kom jij ook?

Lees meer!

Zelf mee sporten?

Jezelf registreren als sporter kan nog steeds! Maak snel je actiepagina aan. Je hebt nog tot en met 6 september tijd om kilometers in te zamelen.

Heb je vragen over deze actie of wil je zelf ambassadeur van Solidagro worden? Neem contact op met Nele via nele.vanvaerenbergh@solidagro.be

SB Fiets.jpg

Met steun van

Sluiten