Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

In beeld: Tysje, communicatiemedewerker



In beeld: Tysje, communicatiemedewerker

27 mei 2021 door Solidagro

Begin mei verwelkomden we Tysje in ons team als deeltijdse communicatiemedewerker. 

Een korte kennismaking:

  • Waar kom je vandaan?tysje2

Op dit moment woon ik in Gent, maar ik ben opgegroeid in Aspelare, een dorpje in Oost-Vlaanderen. Toch zal ik niet zo snel naar daar terugkeren, want in Gent voel ik me helemaal thuis!

Ik ben opgegroeid in een heel creatieve familie: aan mijn vaders kant is bijna iedereen professioneel bezig met muziek, aan mijn moeders kant gaat het meer om het visuele (beeldhouwen, schilderen, architectuur, fotografie,…).  Het was dus niet zo verwonderlijk dat ik ervoor koos om fotografe te worden. 

  • Wat vind je belangrijk?

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en we anderen ook op die manier accepteren.

  • Waar word je blij van?

De kleine gelukjes: je kan mij heel blij maken met lekker eten, een drankje in de zon, een spelletjesavond, een picknick, een fietstocht, een museumbezoek… Ook hou ik van nieuwe dingen te ontdekken, elke dag bij te leren en van reizen!

Naast mijn job bij Solidagro als communicatiemedewerker ben ik fotografe. Ik haal enorm veel voldoening uit de reacties van mijn opdrachtgevers. Tevreden klanten maken mij heel gelukkig!

  • Waar heb je een hekel aan?

Ik kan absoluut niet tegen voedselverspilling, daarom ben ik een grote fan van de app Too Good To Go. Het is trouwens ook een aanrader als je van verrassingen houdt, want je weet niet op voorhand wat er die avond op het menu staat ;-)

Oh, ik heb ook een hekel aan spinnen! Toen mijn ouders eens twee weken op reis waren en ik op het huis lette, ontdekte ik plots een grote spin in mijn slaapkamer. Na de deur te barricaderen met speelgoedblokjes heb ik voor de rest van hun vakantie in de living geslapen. Zo erg is het!

  • Waar kijk je naar uit?

De dag dat alles weer mag en het coronavirus voorgoed verdwenen is. In mijn vriendengroep hebben we intussen al veel dubbele verjaardagen te vieren!

Labels:

Met steun van

Sluiten