Ons telefoon: +32 3 777 20 15 Ons e-mailadres: info@solidagro.be

In beeld: Nele, ons nieuwste teamlid!

In beeld: Nele, ons nieuwste teamlid!

4 november 2019 door Solidagro vzw

Nele is al heel lang deel van het Solidagro team als vrijwilliger, sinds augustus werkt ze bij Solidagro als educatief medwerker.

En dat vinden wij héél fijn! Ze stelt zichzelf nog even voor...

  • Waar kom je vandaan? 

Ik ben opgegroeid in Kastel (een klein dorpje langs de Schelde) en daarna bracht ik 10 jaar van mijn leven, inclusief de middelbare school en een deel van mijn hoger onderwijs, door in het enige echte Sint-Niklaas. Ik ben dan ook heel blij om in deze stad te kunnen werken! Intussen woon ik in het centrum van het mooie Gent, maar zal ik mijn appartement binnenkort omruilen voor een gezellig huisje in Gentbrugge.

  • Wat vind je belangrijk?

Elke mens als gelijkwaardig beschouwen, actie ondernemen om het welzijn en geluk van anderen te vergroten, mild zijn voor jezelf en voor anderen, een kritische blik hebben voor de wereld rondom je, focussen op successen in plaats van op fouten, je inzetten voor wat je zelf belangrijk vindt zonder jezelf voorbij te lopen.

  • Waar word je blij van?

Een theetje drinken op een koude winterdag, kindjes zien rennen in het gras, mijn kat Yoko die aaitjes komt geven na een lange werkdag, een wandeling in de natuur, een melige film kijken samen met mijn lief, een wijntje drinken op een zonnig terras, een ropeskipping-training om mijn week af te sluiten…

  • Waar kijk je naar uit?

Er is zo veel waar ik naar uitkijk in zo’n fijne job! Om enkele zaken te noemen: ik kijk er naar uit om heel Sint-Niklaas en omstreken samen met alle geweldige vrijwilligers enthousiast maken over de projecten en de rechtenbenadering van Solidagro, ik kijk er naar uit om nieuwe vrijwilligers te helpen om hun eigen rol te vinden binnen Solidagro, ik kijk er naar uit om te ontdekken welke (partner)organisaties er allemaal bestaan in het Waasland, ik kijk er naar uit om het werk van mijn fantastische voorganger Stefanie verder te zetten en ik kijk er naar uit om iedereen die zich, op welke manier dan ook, inzet voor Solidagro beter te leren kennen!

Solidagro vindt vrijwilligers en sympathisanten die zich inzetten in de agro-ecologische transitiebeweging de sleutel tot succes. Onze helden! We zetten in op een breed en sterk sociaal netwerk om de agro-ecologische beweging te versterken. Dit netwerk is een stevige sociale basis bestaande uit talloze vrijwilligers en sympathisanten die zich inzetten op vraag en/of op eigen initiatief. Meer weten over vrijwilligerswerk binnen Solidagro? Mail dan vrijblijvend naar nele.vanvaerenbergh@solidagro.be

Labels:

Met steun van

Sluiten